Högt tempo och fredagsmys

Arbetsveckan är avslutad och vi tar med glädje helg. Dagarna har löpt på i ett rasande tempo och det har varit en hel del att ordna bland alla vardagsbestyr. Bland annat har vi börjar fixa med födelsedagspresenter till barnen och nästa vecka drar barngymnastik igång för Melissa där jag ska vara en av ledarna så det har varit en del fixande med det. Det är första gången för mig som ledare men tror det kommer bli jättekul och hon är riktigt peppad på att börja på gympan. Dessutom har jag gått och tittat i brevlådan varenda dag men än så länge har det jag väntar på inte dykt upp, och jag kan bara konstatera att det här med att vänta inte riktigt är min grej.

Ikväll blev det fredagsmys med film och barnen fick varsin liten skål med popcorn. Och nu när barnen är lagda kommer jag att spendera en liten stund med mitt manus innan det är dags för lite serier.

Imorgon kommer Joakims föräldrar och bror hit för att fira Joakims pappa som har fyllt år.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: