Besök, kylskåpsvatten och paw patrol-märken

Idag fick vi besök av Joakims föräldrar och bror. De kom vid elva och vi började med fika och lek medan maten tillagades i ugnen. Tyvärr var Wilhelm lite hängig, vilket tyvärr bara är att räkna med efter att barnen har varit på förskolan i två veckor. Vi gissar på att han även har förkylningsastma då han blir väldigt tungandad och väser så fort han blir förkyld.

Efter maten upptäckte Joakim att det var blött på golvet vid kylskåpet vilket ledde till att kylskåpet drogs ut. Vi fick torka vatten och rengöra hålet i kylskåpet där kondensvattnet rinner ut. Men det åtgärdades snabbt och det är ju tur att vi har vinylgolv och inte trägolv som sväller! När de bestyren var klara så gav vi oss på en promenad med hundarna, Melissa cyklade och till och med solen kikade fram. Melissa, älskade och kloka unge, satte verkligen huvudet på spiken när vi njöt av att få lite sol på näsan och sa “solen laddar mitt batteri.” Jag kunde inte ha sagt det bättre själv!

De andra stannade ute och hade snöbollskrig medan jag gick in och la Wilhelm som var supertrött. När de kom in var det dags för tårta då Joakims pappa fyllt år. Efter en stund började Wilhelm stöka igen vilket resulterade i att jag plockade upp honom och märkte att han inte alls var pigg, som tur var jag lite förutseende och hann hålla honom över diskhon när första spyan kom. Så det har blivit en eftermiddag då han mestadels har hängt på mig och nu ligger han nerbäddad i sängen. Han kräks väldigt lätt när han är förkyld och vi hoppas verkligen att det är det och att han inte har åkt på magsjuka!

Melissa har blivit ett stort paw patrol-fan och på förmiddagen satte Joakim igång en 3D-utskrift av valpmärkena hos två av medlemmarna i paw patrol. Hon valde Skye och Chase. Så glad blev hon när hon fick dem och nu på kvällen har Joakim och Melissa målat dem.

6 thoughts on “Besök, kylskåpsvatten och paw patrol-märken

Add yours

  1. Oh stackars liten, det är jobbigt att vara förkyld. Hoppas att det går över snabbt.

    Kul med 3D-printer!

    Här har det regnat från morgon till kväll, vått och grått. Jag hade också behövt lite sol som kan ladda mina batteri. Barn är så kloka!
    Kram

  2. Men fy, stackars liten. Håller tummarna att det inte är magsjuka på gång. Klok kommentar. Solen laddar verkligen batterierna.

  3. Vilken tur att det var snabbt åtgärdat och så bra att ni har rätt golv då så det inte hade svällt och gått sönder. Vi hade ju läcka från vår diskmaskin 2020 och det ledde ju till att man fick riva ut allt, lister, golv osv, men det kom ju förståss då en helt annan mängd vatten

  4. Bra att ni kunde fixa kylskåpet innan det rinner massa mer. Tråkigt att han blivit smittad men hoppas han kryar på sej snabbt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: