Sjukstugan är ett faktum och veckans positiva

Idag har det varit en ganska så seg dag här hemma. Wilhelm mådde betydligt bättre idag, fast att han fortfarande är snorig. Vi började misstänka att det bara var hans förkylning som gjorde honom illamående igår då han har väldigt lätt för att kräkas när han är sjuk. Men båda barnen fick stanna hemma med mig medan Joakim åkte och handlade. Och tur var väl det för när vi satt och kollade på film blev det Melissas tur, och det har blivit ett antal klädbyten och tvättmaskiner tvättade idag. Vi har gått på några promenader och jag kom iväg på ett möte med de andra ledarna för gymnastiken som börjar på onsdag annars har jag varit i soffan med ett eller två sjuka barn hängandes på mig. Nu håller vi tummarna för att de kryar på sig snabbt och att ingen annan här hemma blir smittad!

Veckans fem positiva

1. Kalas

Igår var Joakims föräldrar och bror här och vi firade Joakims pappa som fyllt år. Det blev god mat, tårta och härligt sällskap. Ända minuset var att Wilhelm blev dålig.

2. Solen har kikat fram

Den här veckan har det varit mulet men nu i helgen har solen kikat fram och man märker direkt hur mycket det gör för humöret. Det är underbart när man har möjligthet att komma ut.

3. Familjemys med popcorn

I fredags myste hela familjen med film och popcorn vilket var väldigt uppskattat hos både stora och små.

4. Paw patrol-märken

Joakim och Melissa har skrivit ut märkena för några av valparna i paw patrol i 3D-skrivaren och målat dem. Hon är otroligt lycklig över dem och det är så roligt att se.

5. BTJ recension

Jag fick en fin recension av bibliotekstjänst på min bok ”Ett illegitimt barn”.

”Temat och språket i Ett illegitimt barn passar bra för målgruppen unga vuxna. Elina Kangas lyckas återanvända saker som hänt historisk med ett nytänkande händelseförlopp. Trots det mörka temat finns hopp, vänskap och kärlek med genom hela historien.”

Lektör Maria Lindgren – BTJ Häfte 03:2023

detkaosvikallarvardag

4 kommentarer på ”Sjukstugan är ett faktum och veckans positiva

  1. Men vad tråkigt att Melissa också blev sjuk. Hoppas bägge barnen blir friska snart. Härliga 5 positiva du fick ihop. Jag får nog erkänna att jag haft svårt med mina då det inte händer så mycket. Sen kanske just de perioderna är de viktigaste att fokusera på det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: