5 positiva – vecka 3

Den här veckan har mestadels bestått av sjukdomar här hemma. Det har varit både vabb och igår blev även jag sjuk, så det har inte varit en toppvecka men det finns ändå en hel del guldkorn.

1. Mycket tid med familjen

Även om det har varit mycket sjukdom här hemma så får man inte bortse från det positiva i det hela. Det blir mycket tid med barnen. Både i måndags och tisdag när jag vabbade var barnen pigga och vi kunde hitta på en hel del roliga saker här hemma. Dessutom är det ju väldigt mysigt att sitta tillsammans i soffan och se på film tillsammans.

2. Barngymnastiken

I onsdags var det första gången för Melissas barngymnastik. Det var riktigt roligt, och rörigt men man kan ju inte förvänta sig annat när det är barn födda 2017-2019 som springer runt och gör olika stationer. Melissa tyckte det var jättekul och ser så mycket fram emot nästa onsdag.

3. Skrivandet börjar flyta på igen

Efter att jag blev klart med mitt senaste råmanus var hjärnan helt slut. Kanske inte är så konstigt med tanke på att det blev ett gediget manus på 123 000 ord. Mina råmanus brukar ligga kring 60 000 ord så det var mer än dubbelt så långt. Skrivandet har gått trögt efter det, men nu börjar det släppa och det nya manuset jag skriver på klättrade upp över 11 000 ord idag, vilket är ungefär halvvägs då tanken är att det ska bli en kortroman. Det blir minst sagt en kontrast mot föregående manus.

4. Minus på vågen

Ett av målen för i år är att hitta tillbaka mer till träningen och även bli av några efterhägsna kilon. Denna vecka visade vågen -0.7 kg, något jag är riktigt nöjd med!

5. Rensning

Igår gav vi oss på att rensa i ena förrådet och garderoben och det blev en hel del som rensades ut för att säljas, skänkas eller slängas. Alltid så skön känsla! Framöver ska jag även gå igenom min garderob.

Veckans flopp måste jag ändå säga var den nya serien That ’90s show på Netflix. Jag tyckte väldigt mycket om föregångaren That ’70s show men den här föll mig inte alls i smaken. Tyckte den kändes alldeles för krystad och som att de försökte återskapa den tidigare serien för mycket istället för att göra något eget utav den. Eller så är det jag har mognat en del sen jag såg serien och inte tycker om den humorn längre.

detkaosvikallarvardag

4 kommentarer på ”5 positiva – vecka 3

  1. det brukar bli skrivtorka ibland, särskilt när man precis är klar med manus, hjärnan brukar behöva semester ibland också..ja, jag håller med, man får mycket tid med barnen när man är hemma för att dom är sjuka det är mysigt

  2. Hoppas att ni alla snart blir friska! Men du har rätt familjetid är inte helt fel, mysigt att umgås. Att rensa är så härligt, får försöka ta tag i någon omgång rensning 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: