Rensning, feberfrossa och 3D-skrivare

Idag fick vi rensningsmani och gav oss på förrådet och den stora garderoben inne. För något år sedan organiserade vi om och skapade ett system med backar men med tiden blir det till slut oreda och nu var det dags att skapa ordning igen. Vårt system gjorde det väldigt smidigt att gå igenom och fixa till. Det blev en hel del som rensades ut. Saker som skulle säljas, skänkas och slängas. Och nu är det så fint i både förrådet och garderoben igen. Älskar känslan efter att man har rensat!

Jag har känt mig lite halvkrasslig under förmiddagen och efter lunchpromenaden bröt det ut ordentligt så jag fick lägga mig på sängen och vila. Feber, frossa som får en att frysa ända in i benen, det känns som att någon drar med rakblad i halsen och jag börjar hosta vid minsta ansträngning. Alltså jag är så less på alla dessa sjukdomar som bara avlöser varandra just nu. Men det är bara att bita i det sura äpplet och försöka göra det bästa av situationen. Med alvedon och en stor kanna plockade jag fram datorn och lyckades knåpa ner över 1000 ord medan Wilhelm sov och Melissa och Joakim var ute i garaget. Bygget av 3D-skrivaren går framåt och det blir en rejäl pjäs. Melissa är dessutom väldigt duktig och hjälper gärna till.

Nu blir det att ligga i soffan under filten, dricka varm choklad och se på den nya “The ’90s show” på Netflix.

4 thoughts on “Rensning, feberfrossa och 3D-skrivare

Add yours

  1. Alltid skönt att få rensa bort lite. Här hemma behövs det verkligen. Allt blir ju så tungrott här hemma då det är grejer överallt. Ja sjukdomarna avlöser verkligen varandra hemma hos er. Krya på dig.

  2. inte kul med dessa sjukdommar, hoppas du kryar på dig snabbt. Skönt att få lite rensat och fixat hemma, det håller vi också på med just nu och det känns så mycket bättre när man har gjort klart det och det är ordning och sedan får man ju in extra pengar av att sälja det som inte behövs..och det är ju ett plus också

  3. Älskar också känslan när man har rensat! Det kan ibland känns övermäktigt att ta tag i, men är en sån befriande känsla efteråt!
    Trist att du blev krasslig, hoppas att det går över snabbt! Krya på dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: