”Hej” från sjukstugan!

Min förkylning håller i sig än och igår hade jag den värsta dagen på länge. Har inte varit så dålig sedan efter Melissas förlossning och jag förlorat ganska mycket blod. Blev kallsvettig efter bara ett par steg och låg mestadels i soffan och pendlade mellan att sova och se på tv. Vid lunchtid fick jag gå till förskolan och hämta Melissa då hon också blivit hängig, den korta vägen fram och tillbaka var en pärs kan jag säga! Efter det var vi två som sov på soffan och såg på film. Väldigt mysigt ändå!

Idag har vi båda mått betydligt bättre även om vi fortfarande är hängiga och det har inte blivit många knop. Aptiten har kommit tillbaka, sakta men säkert. Det blir intressant att se vad vågen säger sen efter att mestadels levt på te ett par dagar, haha! Mellan vilovarven har jag ändå lyckats knopa ner lite över 2000 ord och målet att bli klar med råmanuset tills första februari känns inom räckhåll. Att sitta vid datorn fungerade bra, att ge sig ut på en hundpromenad var däremot inte lika lyckat. Hoppas att kroppen är desto piggare imorgon så att det går att göra lite mer.

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: