Titta vad som dök upp i brevlådan!

Dagarna ser väldigt likadana ut nu när vi är hemma och är sjuka. Men igår dök något upp i brevlådan som gjorde dagen lite extra kul! Nämligen tidningen Vårdfokus där min intervju angående min debutroman “Ett illegitimt barn” och mitt skrivande är med. Känns fortfarande helt overkligt att se mig själv och min lilla bok såhär!

Dagarna som gått

Även om dagarna har varit lika varandra och det har varit i min mening ganska så segt då jag mestadels bara orkat hänga på soffan eller sova. Men igår blev även Wilhelm hemskickad från förskolan med feber så nu är hela bunten hemma. Joakim vabbar då jag inte är pigg nog att ta hand om barnen själv så båda barnen är pigga men snoriga. Det är bara jag som fortfarande är seg. Men idag orkade jag faktiskt gå på en promenad med Bartolo för att posta några böcker utan att det kändes som att jag skulle dö på kuppen. Så sakta men säkert kommer jag tillbaka!

Hoppas att ni håller er friska!

3 thoughts on “Titta vad som dök upp i brevlådan!

Add yours

  1. Dessa sjukdomar går verkligen bara runt. Ser det hos mina barnbarn också. Jag blir så glad av att läsa allt positivt som händer i ditt liv just nu. Har inte hunnit köpa din bok ännu, men ska verkligen läsa/lyssna på den.

  2. Vad roligt att din bok få visas upp lite 😉 då blir man ju extra glad 🥰 hoppas ni kryar på er fort.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: