5 positiva i sjukdomsveckan

Den här veckan har mest bestått av sjukdom här hemma men det finns ljusglimtar som bidrar till veckans fem positiva.

1. 3-årskalas

Igår fyllde barnens kusin år och vi var bjudna på kalas för den nyblivna 3-åringen. Det har varit tveksamt under veckan om vi skulle kunna komma men som tur var hade vi alla tillfrisknat tills dess. Ett mysigt kalas med god tårta och en massa roliga fruktfigurer. John blev glad för sina presenter och Melissa hjälpte mer än gärna till att öppna. Vi var även hos mina föräldrar för både lunch innan kalaset och kvällsmat efteråt innan vi begav oss hem. Det var med andra ord en härlig och rolig lördag med mycket socialt.

2. Förkylningen ger med sig

Efter att ha varit sjuk i närmare en vecka så är det klart att tillfrisknandet ska vara på veckans positiva. Det har varit rätt så segt att vara sjuk hemma men är man sjuk så är man och det var längesen jag var så dåligt som jag varit i veckan. Men nu är jag på benen igen. Orken är lite sisådär fortfarande och någon hostattack kommer då och då, men jag är ändå betydligt bättre.

3. Mycket skrivande

Förkylningen har gjort att jag mestadels har hållit mig i soffan. Men under dagarna hemma har det även blivit en hel del skrivet och mitt nuvarande manus närmar sig slutet!

4. Artikeln i Vårdfokus

När jag var hemma och sjuk var det extra roligt att få hem Vårdfokus-tidningen med min intervju i. En vän till mig ska även försöka få tag i ett ex så att mina föräldrar kan få tidningen.

5. Över 20 bibliotek

Min debutroman har köpts in till 26 bibliotek i Sverige, vilket är jättekul! Jag har haft målet 20 bibliotek till april och nu är det redan passerat! Hoppas verkligen att boken hittar ut till läsare framöver, blir så otroligt lycklig när jag ser någon läsa den eller när folk hör av sig med vad de tycker❤️ Om någon är intresserad av ett signerat ex så har jag ett lager här hemma.

4 thoughts on “5 positiva i sjukdomsveckan

Add yours

  1. Jag lyssnade på en av dina böcker idag på storytel, kommer komma ett inlägg om vad jag tycker om den senare i veckan. Roligt att så många bibliotek köpt din bok.. Alltid roligt att hitta sin egen bok bland alla andra författares böcker när man besöker biblioteket

  2. Helt klart händer mycket positivt i ditt liv. Vad gör en liten förkylning då? 🙂 Det är verkligen så roligt att läsa om allt det du är med om.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: