Tillbaka på jobbet och 2 månader

Idag var det att åka tillbaka till jobbet för min del. Känns alltid lite konstigt när man har varit hemma lite längre. Kroppen känna fortfarande inte helt 100 men tillräckligt för att jobba igen. Däremot gjorde absolut inget att det var en relativt lugn dag på jobbet. Jag skulle fota lite inför en broschyr som ska locka fler att söka till BMA-utbildningen och på eftermiddagen hade jag bara två patienter så jag har inte överansträngt mig.

Joakim vabbade med Wilhelm idag och Melissa var glad att få vara tillbaka på förskolan igen. Imorgon ska vi båda jobba och barnen är tillbaka på förskolan, nu får vi hålla tummarna att det håller sig så ett tag framöver. Är så himla trött på alla dessa sjukdomar nu, men vi kliver ju in i vabruari nu så det är väl bara att räkna med att det kommer bli en hel del sjukdomar.

Hur som helst var det väldigt skönt att komma igång igen nu, och idag firar jag lite extra här hemma. Min bok “Ett illegitimt barn” fyller två månader idag. Det känns helt otroligt att det har gått två månader sedan den släpptes, tiden går så rysligt fort! Och dagen till ära har jag även signerat och packat en bok som ska hem till en läsare.

6 thoughts on “Tillbaka på jobbet och 2 månader

Add yours

  1. Hoppas att ni får vara friska ett tag nu. Idag stannade min stora loppa hemma men jag hoppas att det bara var något tillfälligt..
    Såg att din bok finns på Bookbeat så den är nu tillagd i min att-läsa-lista, ja eller lyssna då 🙂

  2. Många är sjuka nu och när man åker tåg och buss så hostas och snörvlas det överallt. Vi har dock klarat oss, än så länge… hoppas ni får vara friska nu.

  3. Alla dessa vabbdagar är och var så jobbigt när barnen var små. Men när de blir större kommer du sakna dem fast du inte tror det nu kanske.

    Ha en toppen tisdag

  4. Det är alltid skönt att komma tillbaka i vardagaen trots att det inte känns så, men på ngt vis gör man det. Skönt att Melissa var glad att komma tillbaka till förskolan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: