Energi och curry

Orken blir bättre för var dag som går och när solen sken när jag klev ut från sjukhuset fylldes jag ordentligt med energi. Tänk vad lycklig man kan bli av solljuset! Barnen var dessutom på riktigt bra humör när jag hämtade dem ute och vi har lekt på här hemma. Den ena fick hjälpa till att starta tvättmaskinen och den andra hjälpte mig att damsuga köket då en katt lyckats välta omkull vår komposthink så att det inte så trevliga innehållet spridit ut sig över köksgolvet. Sedan lekte vi i barnköket och både jag och Wilhelm serverades trerätters av Melissa med glass till efterrätt, inte helt fel!

Curry eller inte?

Igår var det kycklinggryta med curry som stod på menyn här hemma. Jag är så glad över att kunna börja med recept med curry här hemma. Jag älskar curry men det har varit tvärnej från Joakims sida. Men igår var det andra gången inom de senaste månaderna som jag har fått honom och äta curry och vet ni vad? Han tycker om det och har nu börjat omvärdera sin åsikt – riktigt kul!

Gillar ni curry?

5 thoughts on “Energi och curry

Add yours

  1. Här älskar hela familjen curry – en favorit är hel kokt kyckling med currysås och ris. Men vi hade aldrig curry hemma när jag växte upp för min mamma klarade inte ens doften 🙂 Kommer ihåg att pappa lagade något med curry en enda gång när mamma var bortrest 🙂

  2. Håller verkligen med dig om att solen gör även mig så glad och energifylld. Satt faktiskt ute och tog årets första kaffe på balkongen igår bara för att liksom

  3. Jag älskar curry och kyckling i currysås och ris är en favorit rätt hos mig så ni får ju väldigt gärna bjuda mig 😉 Såg väldigt gott ut😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: