Topp 3, barngymnastik och ledig kväll

Jisses vilken dag det har varit! Jobbet har löpt på som det ska, en kollega som har varit sjukskriven ett tag kom på besök och det var så roligt att se henne igen. Jag fick dessutom ett glädjande besked som jag kommer kunna dela med mig av om ett par dagar! Däremot kan jag dela med mig av att min novell “Mörka rummet” hamnade på förlagets topplista för januari. Superkul! Speciellt att den har hållit sig där tre månader i rad.

Idag var det även dags för barngympa för Melissa och idag var det jag som planerat den, men vi var två som skulle hålla i den tillsammans. Vi var där lite tidigare och plockade fram och ställde i ordning alla hinder. Däremot blev det lite strul med tekniken då stereon inte vill sänka med mobilen men till slut så hittade jag en CD-skiva som vi kunde köra med istället. Barnen var så taggade på hinderbanan att de sprang direkt när musiken satte igång, haha. Så roligt att se att de hade så kul och det var verkligen full fart, och de nya hindren var uppskattade!

Ikväll är det den första vardagskvällen på längre där jag inte sitter och skriver. Okej, jag skriver här, men första kvällen där jag inte skriver på ett manus. Igår blev manuset jag jobbat med de senaste veckorna klart och nu får det vila lite innan jag tar tag i redigeringen. Så ikväll blir det bara att koppla av, trots att det kliar i fingrarna så är det en “ledig” kväll som gäller då datorn bestämt sig för att strejka. Här blir det te, serier och en bok!

6 thoughts on “Topp 3, barngymnastik och ledig kväll

Add yours

  1. Kan vara bra med en paus från tekniken också även om det så klart är frustrerande när det strular, tur att barn snabbt ställer om sig och inte är så petiga som vi vuxna med saker..

  2. Teknik ska bara fungera. Det är något som verkligen kan trigga mig då det inte funkar. Barn brukar tycka om att röra på sig så musiken spelar ju ingen större roll 🙂

  3. Va skönt att du fått så bra resultat utav din bok. Det ska bli kul för överraskning du har att ge oss 🙂

  4. Hoppas du njöt av en ledig kväll. Grattis till att mörka rummet låg på topp 3 i januari och att den har legat där ett tag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: