Tanka D-vitamin och egentid

Jag hade egentligen tänkt att åka till Jönköping idag för att gå på bokmässan SmåLit men eftersom jag fortfarande inte är helt frisk så valde jag att stanna hemma istället för att mingla runt bland folk. Det får bli nästa år istället och vem vet, då kanske jag har ett eget bord som jag ställer ut mina egna böcker på. Men däremot blev det en lite längre morgonpromenad där jag fick sällskap av morgonsolen. Helt underbart! Trots att det var -7,5 grader.

Under förmiddagen städades huset och efter lunch tog vi en promenad med ansiktet vinklat upp mot solen. Vädret har varit förträffligt idag och det gäller verkligen att ta vara på solen och tanka på D-vitamin. Det gör så mycket för humöret. När vi var tillbaka från promenaden var Wilhelm trött så han fick gå och lägga sig och Joakim och Melissa gick ut i garaget för att bygga vidare på 3D-skrivaren. Den här tiden brukar vanligtvis vara min skrivtid på helgen men då mitt fantasymanus är hos en testläsare och jag skrev ut mitt skräckmanus igår för Joakim att läsa så har jag manusvila. Visserligen finns det idéer som lockar att börja med, men de får vänta tills jag har redigerat mina nuvarande manus. Jag kan inte ha för många manus igång samtidigt känner jag, och dessutom måste jag bli bättre på det här med pauser. Så idag blev det en avkopplande stund med egentid. Fixade mig en kopp varm choklad och kröp ner under filten i soffan tillsammans med tidningen “Skriva” och när den var utläst fortsatte jag att testläsa ett manus som kommer ges ut som bok under maj. En spännande och ryslig historia.

Vad tycker ni om att göra när ni får egentid?

3 thoughts on “Tanka D-vitamin och egentid

Add yours

  1. Egentid och pauser är bra, man blir inte så kreativ i längden annars och det är ju bra om man inte fastnar för mycket framför datorn även om det är kul att dkriva också

  2. Så mysigt det låter med en kopp varm choklad och och egentid. Det är ju så viktigt. Blev sugen på varm choklad längesen man drack det😊😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: