5 positiva vecka 5

Första veckan i februari är avklarad och här kommer några av de positiva stunderna under veckan som gått!

1.Egen tid

Gårdagens stund i soffan med varm choklad och läsning toppar faktiskt veckans lista. Den stunden var rent utsagt underbar och det var verkligen avkoppling för min del! Och jag har lovat mig själv att jag ska bli bättre på att ta sådana här stunder för mig själv, att det inte alltid behöver vara något som ska göras.

2. Eftermiddagspromenader

Att få komma ut och gå en promenad med familjen efter jobbet är underbart! Det är ett skönt att umgås samtidigt som man får motion och frisk luft. Och att det dessutom fortfarande dröjer sig kvar några solstrålar på himlen när vi kommer ut numera gör ju bara saken bättre.

3. Lässtunden framför kaminen

Igår när barnen lagt sig så tände jag och Joakim en brasa i kaminen, flyttade dit varsin stol och satte oss och läste. Riktigt mysigt! Han testläste mitt senaste manus och jag fortsatte på ett manuset som jag testläser just nu, och efteråt satt vi och bollade lite tankar och ändringar i mitt manus.

4. Färdigskrivet, redigerat och ivägskickat

I tisdags blev råmanuset till min skräckkortroman färdigskrivet och i torsdags gjorde jag några ändringar som jag kommit på efteråt. Igår läste Joakim igenom manuset och idag har jag läst igenom det och gjort ändringarna vi kom fram till plus lite andra justeringar. Och för några minuter sedan åkte det iväg till en ny testläsare.

5. Tillbaka till vardagen och pigga barn

Nästan hela veckan har vi hållit oss friska och varit på jobb och förskola. Det var bara Joakim som vabbade för Wilhelm i måndags annars har vi klarat oss från vabb och nya sjukdomsutbrott. Lite krämpor som bland annat hostan håller sig fortfarande kvar från den senaste förkylningen men successivt blir jag och barnen bättre.

Hur har er vecka varit?

2 thoughts on “5 positiva vecka 5

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: