Vabb, kladdkaka och manusfri kväll

Den här veckan började med vabb och idag var det min tur att vara hemma. Melissa fick komma in till vår säng under natten och som tur var verkade hostan lägga sig då. Den har varit som värst under nätterna. Både hon och Wilhelm sov till närmare klockan åtta. Jag däremot tog inte riktigt lika lång sovmorgon. Medan Joakim åt frukost innan jobbet var jag ute på promenad med Bartolo och sedan satte jag mig och lyssnade igenom mitt skräckmanus. Sedan fick det flyga vidare ut till förlag! Så nu den där nervösa väntan på svar igen.

Efter en smoothiefrukost hjälpte barnen med att vattna blommor och vika tvätten. De tycker det är så roligt att hjälpa till och lyckan i Wilhelms ansikte när han får vattna blommorna värmer hjärtat extra! Vi tittade även på tomatplantorna som börjat komma upp ur jorden. Medan Wilhelm badade satt jag utanför badrummet med dörren öppen så att jag fortfarande hade full uppsikt och serverades mat som Melissa tillrätt i sitt eget kök. Hon var mamman och jag storasystern – det är mycket sådant här hemma just nu. Efter lunch gav vi oss på en promenad och någon solstråle bröt faktiskt igenom molntäcket.
När Wilhelm somnat bakade jag och Melissa en kladdkaka då Rikard har namnsdag idag, vilket är Joakims mellannamn. Så det blev lite enkelt namnsdagsfirande idag med fika när han kom hem.

Det känns jättekonstigt att inte ha något manus att skriva ikväll, men samtidigt väldigt skönt! Tror att jag kan behöva en lite längre paus nu inför att jag får tillbaka till fantasymanus från testläsaren. Då blir det att grotta ner sig ordentligt i redigering så det gäller att passa på att njuta av de fria kvällarna nu och ladda upp inför vad som komma skall. Så ikväll blir det lite lätt träning då kroppen inte riktigt helt återhämtat sig från min förkylning för två veckor sedan och sedan blir det kanske lite datorspel för att uppehålla tankarna och inte stirra på mobilen i hopp om ett glädjande mejl.
Imorgon får barnen gå tillbaka till förskolan då hostan har gett med sig och de är pigga.

3 thoughts on “Vabb, kladdkaka och manusfri kväll

Add yours

  1. Du har ju jobbat så intensivt med dina manus så det kanske är bra med en liten paus 🙂 Du verkar ändå ha svårt att släppa det lite. Kladdkaka är ju så gott, men så längesen jag bakade det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: