Parkerad på golvet och gymnastiktips

Nu pustar jag äntligen ut! Kanske inte på det bekvämaste stället då jag sitter på en kudde utanför barnens rum. Melissa har börjat med att hon vill att jag sitter utanför tills att hon somnar, så där spenderar jag kvällarna numera. Men det är faktiskt ganska mysigt, speciellt när jag tar med mig en ljuslykta, en termos med te och datorn.

Har insett att onsdagarna numera går i ett från morgon till kväll. Direkt efter att jag har hämtat barnen är det att ta med sig dem och hunden på en runda, få i sig ett snabbt mellanmål och byta om och ge sig iväg till gymnastiken. Då jag är en av ledarna behöver vi vara där lite tidigare för att låsa upp och plocka fram och förbereda alla saker. Ljudanläggningen ville inte synkronisera med min telefon idag heller, trots att jag gjorde precis som instruerat. Verkar inte som att min mobil och anläggningen är kompatibel helt enkelt då tekniken inte vill hitta varandra. Däremot var de nya klätterhindren väldigt uppskattade hos barnen! Det är minst sagt full rulle på barnen i gympasalen, ändå verkar det som att jag är tröttare än Melissa efteråt. Fast det kanske inte är konstigt med tanken på ljudnivån och att hålla koll på alla barn som springer omkring, och Melissa som knappt är still en sekund. Men det är så roligt att se hur kul dem har och hur dem utvecklas mellan gångerna.

Frågade på samlingen efteråt om de hade några önskemål och flera önskade hindren som vi hade idag så det är ju kul att det vi har tänkt ut är uppskattat. Men det kom även lite önskemål om dans, och det är verkligen inte min starka sida. Är det någon som sitter på några bra tips när det kommer till dansövningar för barn? Någon passar 4-6 åringar? Eller om du har några bra tips på lekar eller hinder som man kan köra är det uppskattat!

One thought on “Parkerad på golvet och gymnastiktips

Add yours

  1. Dans är inte heller min starka sida. För ett tag sen gick ju några danser som alla gjorde runt på tiktok. Mitt barnbarn lärde sig flera av dom på förskolan. Dom hade en ung pedagog där som bara älskade att dansa. Flera av dom är ju trots allt enkla, så till och med jag fixar det 🙂 Hon var nog runt 4-5 då. Hennes mamma kan inte alls sådant, men mormor är ju lite roligare då hihi

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: