Torsdagsbad, överraskningsfika och helgplaner

Insåg idag att vi har börjat den nya schemaperioden på jobbet och att jag numera slutar vid 14.30 på torsdagar, vilket var väldigt välkommet! Även om vädret inte var det bästa så var det ändå skönt att kunna njuta lite mer av ljuset. Barnen var också glada att få komma hem lite tidigare från förskolan, även om de älskar att vara på förskolan är det ändå uppskattat att få komma hem också. Barnen ville bada och det blev ett långbad med bubblor. Just nu älskar Wilhelm att bada, Melissa får man truga lite mer med men är hon är i vattnet fungerar det ända tills att man ska tvätta håret. Men tänker att det den kampen kommer gå över tillslut också. Wilhelm däremot häller gärna vatten över sitt eget huvud så det är inga problem alls där.

Joakim överraskade med att ha köpt hem fika, lite olika sorter som vi delade på. Givetvis inte alla, det här fikat kommer att räcka i flera dagar. Och nu har vi börjat att planera inför barnens kalas – jisses, snart har vi en 2-åring och en 4-åring! Var tar tiden vägen?

Efter fikat tog jag en promenad med Bartolo medan de andra var hemma och lekte. Det är rätt så skönt att kunna få den där tiden för sig själv också. Det blåste lite kallt men med rätt klädsel och en ljudbok i öronen var det ändå helt perfekt. Har fortfarande rätt så mycket överskottsenergi kvar i kroppen då den här dagen har bjudit på en hel del positiva saker som jag kommer skriva mer om framöver!
Nu försöker jag komma på vad vi ska hitta på i helgen. Vad har ni för helgplaner?

One thought on “Torsdagsbad, överraskningsfika och helgplaner

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: