Fredagskänsla och cykelsäsongen är igång

Idag märktes det verkligen att det var fredag. Barnen var trötta och en själv hade också gärna legat kvar en stund till. På jobbet löpte dagen på i en rasande fart och när klockan närmade sig tre var det riktigt skönt att det snart var dags att gå hem, och fredagsfeelingen satte in. Joakim och jag samåker på fredagar och den där stunden i bilen är faktiskt guldvärd att kunna sitta och prata utan en massa avbrott från barnen. Det gäller att ta tillfällena i akt.

Barnen hämtades på förskolan och vi tog en promenad med hunden. Vi gick förbi affären och jag hämtade ut ett paket. Melissa fick cykla och hon klarade av att cykla en stor del av vägen själv. Det dröjer inte länge tills att man inte behöver ha det där handtaget bak längre! Vi tog även in en liten “motorcykel” som vi har förvarat i garaget så nu får Wilhelm börjar träna på att cykla inomhus inför att han ska ärva Melissas springcykel snart. Så den har han kört runt på här hemma och det är omöjligt att ta en bra bild på honom då han inte är still men bjuder på en suddig sådan!

Nu är barnen i säng och vi kryper ner i soffan för lite fredagsmys.

4 thoughts on “Fredagskänsla och cykelsäsongen är igång

Add yours

  1. Underbart när barnen börjar cykla själva för då är det så mycket lättare att gå på promenad i hyggligt tempo 🙂 Såå himla bra med springcykel förresten!

  2. Ja när cyklarna åker fram igen då är det vår i känslan i alla fall. Såg barn på gården cykla i torsdag medan igår kväll toksnöade det i Stockholm igen. Visst älskar jag vinter men innerst inne vill jag faktiskt ha vår igen

  3. Håller med de andra när cyklarna åker fram då är det vår. Tyvärr så kom det snö här igår kväll. Så vi får se om våren snart kommer. Hoppas också att vi ses någon dag <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: