Nya skor och solljus

Idag var både jag och Joakim på fixarhumör och då blir saker gjorda minsann. Vid frukost upprättade vi en lista över saker som kommer behövas göra under våren för att få lite koll på läget. Sedan satte vi fart. Melissa och Joakim gick ut och plockade ner ljusslingorna, vi lät dem sitta kvar ett tag då det fortfarande var så mörkt men idag fick de komma ner. Jag och Wilhelm fixade här inne och bytte sängkläder i alla sängar och tvättade. När vi alla var klara fick barnen varsin frukt och vi satte oss i bilen och åkte in till stan. Målet var skor till gymnastiken för Melissa, och vi fick med både ett par gymnastikskor, ett par vårskor och ett par träningstights som hon ville ha på sig direkt när vi kom hem så därför kom de inte med på bilden. Vi letade även efter en bra cykelhjälm till Wilhelm men hittade inte någon så jakten går vidare.

Efter lunch blev det en promenad i solskenet, Melissa cyklade på och efter att varit förbi hemma och tagit på överdragsbyxor gav hon och jag oss vidare till en lekpark medan Joakim och Wilhelm gick in i garaget. Jag njöt till fullo att stå i solen och knuffa på gungan kan jag säga! Det var inga problem att stå där i över en timme. Och vilka samtal jag och Melissa hade. Alltså min kloka flicka! Det märks att hon växer upp och det är så otroligt kul att kunna stå och prata med henne.

Nu har barnen lagt sig och jag och Joakim ska fortsätta att titta på fjärde säsongen av You. Tillhör skaran som inte ser på melodifestivalen.

Hoppas att ni har haft en bra lördag!

4 thoughts on “Nya skor och solljus

Add yours

  1. Oj så flitiga ni har varit och så mycket ni fick gjort. Det lät härligt att vara ute i solskenet också och njuta tillsammans med Melissa😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: