Veckans 5 positiva – vecka 6

Den här veckan inleddes med två dagars vabb men har bjudit på en hel del guldkorn.

Ljuset

Ljuset och solskenet gör så mycket för humöret just nu. Det är så underbart att det fortfarande är ljust när jag kommer hem från jobbet och i helgen har vi njutit av solen som har behagat oss med sin närvaro.

Manus klart och inskickat

I tisdags var det dags för sista steget i redigeringen för min kortroman, att lyssna genom den. Det är ett perfekt sätt att hitta stavfel eller meningar som blivit alldeles för invecklade. När det var klart och fler småfel åtgärdats fick manuset segla iväg för att testa sina vingar hos ett förlag.

Gofika

I torsdags överraskade Joakim med att köpa hem fika. Massor av olika sorter. Vad vi firade kommer jag dela med mig av framöver.

Fixarenergi

Igår föll energin in för både mig och Joakim att fixa saker. En lång lista med saker som ska göras under våren upprättades och igår backade vi bocka av några utav dem. Fixarkänslan har hängt i även idag och en hel del saker som jag skjutit på under veckan har blivit gjorda. Älskar när man har den energin och saker och ting blir gjorda!

Träna igen

Efter att ha tampas med efterdyningarna av min förkylning för snart tre veckor sedan så kunde jag idag äntligen träna igen, och ett riktigt skönt tabatapass blev det!

6 thoughts on “Veckans 5 positiva – vecka 6

Add yours

  1. Ljuset och solen är så skönt att det kommit tillbaka. Det gör så mycket och i lördags hade vi överraskande 8 plusgrader. Hela Lund skön av liv när vi var där och shoppade.
    Nu blev man allt nyfiken vad ni firade!
    Kram Kajsa

  2. Ja jag älskar att det är ljusare längre på dagarna. Humöret är på topp då. Trevligt med fika, ser fram och höra vad det var som firades 🙂

  3. Ja, älskar ljuset!! Framförallt under morgonrundorna med hunden innan jobbet 🙏🏻
    Gissar att det är jättesvårt att korra sina egna texter. Man blir ju så lätt ordblind när man vet vad det ska stå. Ibland när vi lottar texter på jobbet hittar vi helt olika saker fast vi läser samma text.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: