Gräsänkling och redigering påbörjad

Idag är jag gräsänkling då Joakim åkte till Trollhättan med jobbet. Vilket också innebar att det var jag som stannade hemma med sjuklingen. Är så trött på dessa förkylningar nu, men det tillhör ju småbarnstiden. Snoret som rinner konstant och hostan som vägrar att ge med sig. Men jag och Wilhelm har hunnit med en hel del ändå. Vi har pärlat, badat, städat, pusslat och lekt. Det har även blivit ett flertal promenader ute i solen, vilket har varit helt underbart!

Det märktes även på barnen att Joakim saknades på kvällen. Båda frågade efter honom och Melissa fick ringa till honom och säga godnatt innan hon skulle sova. Så gulligt samtal hade dem!

När Wilhelm sov påbörjade jag redigeringen av manuset som jag fick tillbaka under förra veckan och under kvällen nådde jag fram till kapitel åtta. Nu är det på gång och det känns jättebra, ska försöka komma ihåg känslan sen när jag är nere i självtvivelträsket.

Hur har er måndag varit?

4 thoughts on “Gräsänkling och redigering påbörjad

Add yours

  1. Jag blir gräsänkling nästa vecka då han reser bort ett par dagar. Jag är också exremt trött på alla förkylningar och känner att jag orkar inte få mera nu.

    Härligt att manuset är på G och att det känns bra också med redigeringarna

  2. Det går verkligen runt det där med sjukdomar. Själv ska jag passa barnbarn då dottern måste till skolan idag. Hoppas det snart vänder för er och att ni får vara lite friska ett tag.

  3. Trist med alla sjukdomar. Krya. Jag var väl mer ensamstående än gift när barnen växte upp då exmaken var ute på turne mestadels. Men jag tyckte faktiskt det var nästan skönare för det blev så snurrigt när han var hemma för oss alla fyra.

  4. Fy så trist det är med alla förkylningar som avlöser varandra. Men ni verkar ändå ha lyckats få kvalitetstid. Kul att det går så bra med ditt manus😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: