Sista dagen och marknadsföringskurs

Sista dagen med vabb för den här veckan, och jag hoppas att det dröjer tills nästa gång. Det började bli svårt att komma på saker att göra och både jag och Wilhelm har börjat klättra på väggen. Han mer bokstavligt då han har insett att han kan ju flytta köksstolarna för att ta sig upp på bänkar. Inget undkommer den här killen längre, och så fort han får chansen drar han en stol till diskhon och sätter igång kranen. Han älskar att leka med vatten, jag och bänkskivan är inte riktigt lika förtjusta när det hamnar vatten överallt. Det blev desto gladare toner från oss alla när han fick hoppa i badkaret och leka där istället.

När vi var ute på promenad var vi även förbi och lämnade några exemplar av min bok “Ett illegitimt barn” hos Lanthandeln här i samhället. Så roligt att de vill sälja min bok hos sig, och på lördag ska jag kika in på Akademibokhandeln i Jönköping och presentera mig och min bok lite inför en kommande signering. Roligt och nervöst!
Jag tycker att det är kul med marknadsföring men samtidigt är det väldigt ovant och det känns konstigt att framhäva sig själv och sin bok, fast att det egentligen inte borde vara något konstigt alls med det. Antar att det är en vanesak. När vi ändå är inne på marknadsföring så hade jag precis första tillfället i en kurs om ämnet. Idag behandlade vi varför det är viktigt med marknadsföring och fick även påbörja varsin marknadsföringsplan. Mycket givande kan jag säga då det är svårt att nå ut som okänd författare och jag ser fram emot nästa veckans kurstillfälle. Och när jag ändå är inne på ämnet passar jag på att visa upp min bok lite extra, och vill du läsa mer om boken eller något av mina andra verk finns allt på min författarhemsida.

“Ett illegitimt barn” av Elina Kangas

Hur gör ni för att nå ut med era bloggar?

7 thoughts on “Sista dagen och marknadsföringskurs

Add yours

  1. Vilken bra titel åven bok! Kul att dem vill sälja den. Måste kännas stort och lärorikt att skriva bok. 🥰

  2. ja varför skall det vara så svårt att lyfta svansen högt och berätta om sig själv och vad man är bra på. Hoppas att det kommer en sådan del i din kurs. Här är jag också hemma och vabbar, kan tipsa om att ge barnen okokt ris och några skålar. Tror mina lekte en timme med att hälla hit och dit, helt värt 10 min dammsugning sedan 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: