2 och 4 års kalas

Idag var det kalas för barnen. Melissa kom in strax innan sju och förkunnade att det var morgon så det var bara att gå upp. Och tur var väl det för det tog i princip hela förmiddagen att fixa här hemma. Tårtor skulle dekoreras, mat lagas, bordet dukas och sedan är det allt pyssel runtom.

Strax innan klockan 12 dök släkten upp. Vi bjöd på hasselbackspotatis, kyckling i gräddsås och sallad. Riktigt gott och trots att vi tyckt att vi tagit i lite extra så blev det ingenting över. Så är det när det är 16 hungriga magar. Sedan blev det kaffe och muffins till efterrätt innan vi gav oss ut på promenad i blåsten. Fy sjutton vad det blåste kallt idag, men det var skönt att komma ut i alla fall.

Tillbaka igen var det dags för paketöppning. Jisses, vad mycket paket det blev! Så mycket fint och barnen kommer minst sagt att ha mycket att göra och leka med framöver.

Barnen fick givetvis varsin tårta efter önskemål och även om vi inte har gjort sådana tårtor innan blev det riktigt bra. Nu har vi dessutom lite tårta att äta upp i kylskåpet.

Allt som allt ett riktigt lyckat kalas med härligt umgänge, skratt och gott att äta. Precis som det ska! Och jag kan säga att barnen är trötta ikväll efter att ha busat runt.

4 thoughts on “2 och 4 års kalas

Add yours

  1. Mums vad gott med kyckling och gräddsås! Slurp! Alltid svårt att planera mat till många tycker jag – blir ofta jättemycket över eftersom jag alltid överdriver. Härligt med tårtrester i kylen också, blir säkert en god söndagsfika!

  2. Det är alltid så kul med kalas för barnen. Fina tårtor dom fick och gott med lite mat också. Behövs verkligen med allt sött som lätt blir på kalas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: