Kontorstjänst, skrammel och bokning

Gårdagens vila gjorde susen. Idag har bihålorna inte alls varit till något stort besvär. Visst att jag känner ett konstant tryck över och under höger öga men det gör inte längre ont som tur är. Dock märker jag att det tilltar om jag anstränger mig så det är att hålla sig lugn som gäller än så länge. Däremot har huvudet fungerat desto bättre idag och det har kunnat bli en del administrativa saker gjorda. Jag har fixat med min författarhemsida, spelat in lite TikTok-videos och redigerat manus. Detta varvat med vila och tårtbak. Imorgon är det nämligen kalas för barnen! Eftersom de fyller med 15 dagars mellanrum är det smidigt att samköra ett släktkalas. Och jag mår så pass bra nu att vi inte behöver avblåsa kalaset vilket känns väldigt skönt.

När jag höll på min kontorstjänst tyckte jag att det skramlade väldigt lustigt. Det blev inte bättre av att jag samtidigt hade en skräckhistoria i hörlurarna. Hur som helst hittade jag Bamako som stökade runt i kattborgen och vägrade låta duplobitarna som barnen fyllt den med stoppa henne från att ligga där inne.

Under dagen har jag även lyckats boka in en författarsignering på Akademibokhandeln på Asecs i Jönköping. Så den 12/3 kl. 12 står jag där och signerar mina böcker så om det är någon som är närheten får ni gärna komma förbi.

Nu blir det en lugn kväll i soffan och se på Psysical 100 som är en koreansk serie på Netflix där koreanska idrottsmän tävlar om vem som har bäst fysik. Det är riktigt roligt att se och jag förundras över deras pannben och uthållighet.

Hur har er fredag varit?

6 thoughts on “Kontorstjänst, skrammel och bokning

Add yours

 1. Tänk så tåliga våra djur är när det gäller barn och leksaker. Vår hund gick slalom mellan grejerna eller la sej mitt i, då fick han ju vara med och i centrum 🙂

 2. Så effektiv du är. Att ha bihålor som strular är aldrig kul. Det är jag den första att skriva under på. Har haft ständiga problem i flera år..

 3. Här fyller barnen år med 10 dagars mellanrum så vi har också kört gemensamt släktkalas i alla år. Omöjligt annars, speciellt eftersom dottern alltid fyller år på sportlovet också… Skönt att du mår bättre!

 4. Så skönt att bihålorna känns bättre, för när de gör ont är man mindre effektiv med det administrativa😅
  Så roligt att du har bokat in en författarsignering snart.

 5. Jättemysigt att ha ett kalas när barnen fyller år nära. Mellan mina tjejer är det åtta dagar så vi har alltid haft ett släktkalas.
  Den serien somnade jag till samma sekund som sambon satte igång programmet. Är det sevärt?
  Kram Kajsa

 6. Vi samkörde också alltid killarnas släktkalas då de var yngre det skiljer nämligen bara 2 dagar mellan dem. Sköt att det släppt lite i bihålerna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: