Sollunch och TikTok

Efter att känt det ett par dagar så sa bihålorna stopp och idag blev det att stanna hemma med kraftig värk både i huvud och bihålorna. Så länge jag tar det lugnt och inte böjer mig ner funkar det bra. Med andra ord är det en lugn dag här hemma. Jag har putsat lite speglar, plockat undan här hemma efter förmåga och annars har jag mest hängt i soffan. Sett på film och tagit itu med lite mejl. När det blev dags för lunch låg solen på vid altanen så jag drog på mig en till gosig tröja, lade ut en filt och satte mig ute i solen och åt. Hög vårkänsla för den!☀️

Nu satsar jag på återhämtning även om jag har väldigt svårt för det här med att koppla av och inte gör så mycket. Men det är nog precis som Joakim sa idag på morgonen ”Du skulle nog behöva sova en del dag.” Det ligger något i det och de närmsta timmarna ska jag bara se på film, dricka te och kanske till och med sova en stund.

Jag har varit skeptisk ett bra tag men nu föll även jag dit och skaffade TikTok. Mestadels för att nå ut mer som författare då många av de yngre läsarna finns på TikTok. Det är mycket att lära sig men samtidigt är det väldigt roligt, speciellt nu när jag har en ny telefon med mycket bättre. Och idag kom mitt första video upp.

Använder ni TikTok?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: