Veckans 5 positiva #9

Trots att det har varit lite sjukdom för min del den här veckan så har det ändå funnits en hel del ljusglimtar. Bara att barnen hållit sig friska i två veckor är ju stort i sig! Men här kommer de saker som jag vill lyfta lite extra denna vecka.

Barnens kalas

Igår hade vi kalas med släkten för Melissa och Wilhelm. De fyller med 15 dagars mellanrum och det är perfekt att samköra firandet. Det blev god mat, massor av paket, skratt och härligt umgänge. Tårtorna som jag och Joakim bakat blev också riktigt lyckade.

Solen

Den här veckan har det varit strålande väder, kallt men soligt. Och hittar man en plats med lä och sol är det faktiskt riktigt skönt. När jag var hemma med mina värkande bihålor blev det till och med en lunch utomhus med ryggen mot husväggen. Underbart!

Inbokad boksignering

Efter att ha haft en fin dialog med Akademibokhandeln på Asecs i Jönköping har vi bokat in ett datum för mig att stå där och signera mina böcker. Nästa söndag den 12:e mars kommer jag vara där från klockan 12 och signera min roman “Ett illegitimt barn” och min novell “Mörka rummet”.

Mina bihålor mår bättre

Jag började känna av lite från bihålorna redan i måndags men det var ändå hanterbart. De kommande kvällarna var det riktigt smärtsamt men efter att ha sovit så var det ofta bättre och jag kunde fortfarande gå till jobbet. Men i torsdags sa det stopp med extremt värk som tilltog vid minsta ansträngning så det vara bara att se till att vara hemma och vila. Och efter två dagar med vila är det mycket bättre. Det ligger fortfarande som en tryckande band över och under höger öga men det är hanterbart. Så länge jag tar det lite lugnt så hoppas jag att det går över helt snart.

Komma igång med vårens projekt

Nu har hjulen börjat snurra rejält i mitt och Joakims huvud, och det är inget mindre än vårens projekt som planeras. I år kommer det bli ett utekök byggt på altanen och vi har börjat komma underfund med hur det ska se ut och letar bland annat en begagnad rostfri diskbänk. Jag har pratat om att jag vill ha en större bokhylla och nu är även den uppritad och när vädret tillåter att vi står på altanen och sågar så kommer byggandet sättas igång! Och idag testade Joakim att blanda färg som ska vi ska måla huset med i år för att vi ska bestämma mängderna av respektive ingrediens. Katthuset fick sig en ommålning för att vi skulle se om färgen blev bra. Tror det kommer bli ett lysande när det är dags att måla om.

Vad har varit lite extra positivt i er vecka?

3 thoughts on “Veckans 5 positiva #9

Add yours

  1. Skönt att det inte blev värre med bihålorna. Det kan vara så tufft. Roligt med kalas, och så kul med signeringen. Vilken färg blir huset den här gången?

  2. Vad härligt att kunna ordna upp så man firar dem santidigt. Grattis till dem 🥰🎉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: