Omkastade planer och planera content

Den här veckan började inte alls som planerat, och jag som hade suttit igår och gjort en sådan fin och detaljerad planering för veckan. När jag varit på jobbet i 40 minuter ringde de från förskolan om att Wilhelm hade feber. Eftersom jag och Joakim samåker på måndagar så blev det lite samordning som resulterade att vi båda kunde åka hem. Joakim fortsatte att jobba hemifrån och jag och Wilhelm myste i soffan. Som alltid när han är sjuk vill han helst ligga på mig så vi kollade på film, åt frukt och drack vatten.

Efter en god lunch och långpromenad i solen fick Wilhelm fortsätta sova i sängen och jag passade på att bocka av lite av veckans åtaganden. Bokföring, mejl och tre kapitel redigering. Riktigt skönt att få dem sakerna gjorda men efteråt var huvudet helt tomt och krävde en stor kopp te. Tyvärr blev den inte utomhus, då det var riktigt kallt! Tänk att man kan bli lika lurad varje år när solen kommer fram och man genast tror att det varmt ute.

Ikväll hade jag det fjärde utbildningstillfället med förlagets marknadsföringskurs och precis som de andra gångerna sprakar det igång olika idéer, strategier och planer. Älskar verkligen när den kreativa sidan sätter igång på det sättet! Nackdelen är ju att jag vill göra allting på en och samma gång.

Brukar ni planera era inlägg eller skriver ni oftast när känslan faller på?

In action

5 thoughts on “Omkastade planer och planera content

Add yours

 1. Jag skriver när andan faller på, numera har jag inga som helst krav på mej själv faktiskt.

  Bloggen fyller 16 år om någon vecka och har sin trogna läsarskara, jag har massor med idéer till inlägg men alldeles för lite tid att skriva.

 2. Skönt då man kan planera och samåka för bästa sätt och tid tillsammans. Synd att han är sjuk, men det går extremt mycket smittor nu, våran förskola är extremt drabbade nu, man får vara glad så länge man kan ducka för det

  krya på lillkillen

 3. Ibland blir verkligen ingenting som man tänkt sig. Men det är bara att ta det som det kommer. Det springer inte ifrån en.
  Inläggen är varierade då vissa har jag planerat i förväg och andra slänger jag bara ihop.
  Kram Kajsa

 4. Ni har väl haft er beskärda del av vabdagar nu? Någon gång måste de väl vända för er? Hoppas på ett snabbt tillfrisknande i alla fall.

 5. Men vad trist att han blev sjuk igen, för visst är det inte så länge sedan ni var inne i rumban senast. Tur att du i alla fall fick lite fixat hemma.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: