Skrivhelg i Maglehem

Vid lunch i torsdags bar det av. Jag stämplade ut från jobbet och tog med mig min packning ner till centralstationen för att hoppa på tåget mot Skåne och helgens skrivträff. Efter en lugn resa med en ljudbok i lurarna hoppade jag av i Hässleholm där jag hämtades av Anna och vi åkte vidare till Brösarp där vi hämtade de sista sakerna vi beställt inför helgen. Sedan åkte vi till Maglehem där vi hyrt ett Airbnb. Ett supermysigt hus som var en tidigare tågstation. Vi installerade oss och senare på kvällen åkte Anna och hämtade resten av gänget som kom med tåget.

Det har varit ett par fantastiska dagar. En härlig miljö, en tur till havet, god mat och dryck, mycket skrivande och manussnack. Det har varit allt ifrån djupa samtal till skrattanfall som ger träningsvärk i magen. Det har verkligen varit både högt och lågt och det är underbart gäng. Så roligt att vi fungerar så bra ihop. Det var långa dagar – jag vaknade ofta strax efter klockan 6 och smög ner och började skriva medan de andra slumrade och vi kom nog aldrig i säng innan klockan 23. Men trots detta är jag fulladdad med en sprudlande energi efter helgen, det tillsammans med manusbaksmälla då det har varit väldigt intensivt skrivande. Jag klarade av mitt mål att skriva en novell under helgen och under morgonen testläste de andra i gruppen den så nu är det bara lite småsaker kvar innan novellen kan åka till förlag.

En underbar och välbehövlig helg helt enkel!

6 thoughts on “Skrivhelg i Maglehem

Add yours

  1. Låter som underbara dagar!
    Jag sitter på min kammare, och skriver slänger – och skriver igen! Önskan är väl att inte slänga utan spara 🙈

    1. Vad roligt att du också skriver! 😊 Förstår känslan, jag har gått över till att inte slänga något i början för då kom jag aldrig vidare. Det går alltid att fixa senare i redigeringen 😊

  2. Vilken härlig helg du fick Måste vara så roligt att träffas så och bara sitta och skriva. Speciellt du som har yngre barn som vill ha sin uppmärksamhet också.

  3. Vilken härlig helg! Kan sakna alla bloggträffar jag var på förr om åren! Skulle gärna vilja få till en helg då jag bara kan fokusera på foto och textskrivande. Härligt att ni är ett bra gäng som har kul ihop!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: