Grattis Melissa 4 år!

Tänk att vår älskade dotter redan är fyra år! Att det är fyra år sedan vi blev föräldrar till det här yrvädret med en vilja av stål. Igår, den 13:e mars var det hennes dag. De sjöng på förskolan och jag som var hemma igår pga. min förkylning bakade en kladdkaka enligt hennes beställning som vi fikade hemma sen.
Hon blev supernöjd med sina presenter och idag har hon på sig sin nya klänning.

Igår var det även 6 år sedan jag och Joakim förlovade oss. Vilken fin present vi fick på vår förlovningsdag för fyra år sedan, eller hur? Efter eftermiddagens födelsedagsfirande och barnen lagt sig blev det ett litet firande med lite gott att äta och dricka.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: