Kalas, underbart väder och boksignering

Igår bar det av ner till Jönköping för att fira min morfar som fyller år nästa vecka. Eftersom vi och mina syskon med familj kom tidigare till mina föräldrar passade vi på att ge oss ut i det fina vädret. Det byggdes en snögrotta i den enorma snöhögen som mina föräldrar skottat upp. Själv tog jag en promenad med den fyrbenta innan det var dags för kalas.

Vi blev ett rejält gäng hemma hos mina föräldrar. Kusinerna lekte fint tillsammans och hade hur roligt som helst! God mat blev det också i form av en superstor exotiska planka! Så mycket gott och barnen vräkte i sig frukt. Givetvis blev det även tårta och medan de äldre satt och pratade och barnen varvade ner lite framför en film så tog vi syskon med respektive en härlig promenad i solen. Det går verkligen inte att klaga på vädret den här helgen, underbara vinterdagar!

På kvällen blev det dessutom tacos med hela syskonskaran och mina föräldrar. Barnen hade fått lite mat tidigare och lagt sig, och det var mysigt att kunna och sitta och prata allihop utan att bli avbrutna.

Boksignering på Asecs i Jönköping

Idag var det dags för signering av mina böcker på Asecs. Otroligt pirrigt, och jag kan avslöja att jag inte sov så värst bra under natten då jag drömde att jag glömde att ta med mig böckerna! Tur att det bara var en dröm. Däremot hade hon som var ansvarig i butiken denna helgen missat att jag skulle stå och signera idag. Det var uppskrivet i kalendern men chefen som jag haft kontakt med hade inte meddelat henne. Men det var kvickt fixat och det gick bra även om jag inte fick en sådan där tjusig skylt som de brukar ha vid signering.
Riktigt kul att vara på hemmaplan och det var ändå en hel del som kom fram och pratade med mig, så roligt! Och jag är väldigt nöjd med försäljningen också, men framförallt är det kul att komma ut och börja träffa läsare och bli lite varm i kläderna. Hon på akademibokhandeln pratade om att vi ska boka in en till signering i vår sen, och då har förhoppningsvis nästa novellsamling kommit ut också!

Nu är vi hemma och trötta efter en aktiv helg. Det blir bara att ta det lugnt i soffan och ladda upp inför morgondagen, vilket inte är vilken dag som helst. Imorgon får vi en fyraåring här hemma! Tänk vad fort barnen växer.

Hoppas ni har haft en härlig helg!

4 thoughts on “Kalas, underbart väder och boksignering

Add yours

  1. Bra att d ordnade sig vid boksigneringen och att det fick kvickt att ordna. Kul att det var flera som kom fram oxå.

  2. Vädret har ändå varit helt fantastiskt. Så kul med lite fest. Saknar den biten då min “familj” inte alls är sådana. Vad tråkigt att dom missat din boksignering, men skönt att det löste sig ändå. Alltid bra att visa upp sig tänker jag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: