Vi och boken är tillbaka!

Vi fick alla vara på jobbet och förskolan idag! Vi blev faktiskt lite osäkra när vi lämnade på förskolan då både barnen blev ledsna, vilket de i princip aldrig blir när vi lämnar dem på morgonen. Men det gick bra! Och det kändes faktiskt skönt att komma igång och jobba igen efter ett par dagar med vabb, samtidigt så var det inte fel att det blev helg nu. Som de flesta helgerna denna månaden är den är också fullspäckad och det blir både kalas och boksignering. Men ikväll slappar vi i soffan och ska kanske ge oss på att kolla på Amerikanska Ninja Warrior, får se hur länge vi står ut med att titta på TV4 play och all reklam. Annars tycker vi det är underhållande och kravlöst att se på sådana program.

Boken är återfunnen!

Wilhelm älskar böcker. Framförallt älskar han att ta mina böcker, och boken som ligger på mitt nattduksbord är extra utsatt. Jag har alltid boken som läser om kvällarna ovanpå nattduksbordet, det blir automatiskt att jag lägger den där samtidigt som jag släcker sänglampan. För ett par dagar sedan fick boken jag höll på att läsa fötter. Det har hänt ett par gånger tidigare att Wilhelm tagit min bok och satt sig för att läsa någonstans i huset. Och som jag letade efter boken! Under sängar, soffor och i garderober. Men igår hittade jag den. I nattduksbordlådan av alla ställen! Varför jag inte letade där från första början kan man undra. Nu kan jag läsa klart boken i alla fall, även om den inte riktigt är min typ av bok känner jag.

Har ni några roliga planer för helgen?

4 thoughts on “Vi och boken är tillbaka!

Add yours

  1. Så frustrerande när saker försvinner! Här har vi (läs maken) blivit av med ett par nycklar och vi har också letat överallt. Dock utan framgång. Skönt att du hittade din bok 🙂
    Här är det inte mycket planer i helgen, såååå skönt!

  2. När saker försvinner som man vet var på en ålats en stund tidigare blir jag nästan galen. Skulle varit på AW igår men hade skallevärk så jag blev hemma. Ikväll är det Mellofest som gäller för min del och gymmet som väntar på. mig nu

  3. Här har reservnyckeln till bilen fått fötter. Irriterande då man inte vet om den trillat ur fickan på stan eller om någon “lånat” den här hemma. Är nämligen helt säker på att jag hängde upp senast jag använde den

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: