Vabbdag nummer …

Jag har faktiskt tappat räkningen. Vårt vabruari har sträckt sig från januari och ända in i mars och nu håller vi tummarna för att det vänder och vi får vara friska ett bra tag framöver. Känns som vi redan har fyllt årets kvot av sjukdomar. Men imorgon får Wilhelm återvända till förskolan och både jag och Joakim får jobba igen. Lönen nu i mars kommer inte att vara särskilt stor, även om det inte går någon nöd på oss är det klart att det märks.

Men det har ändå varit ett par sköna dagar här hemma. Wilhelm har ändå varit relativt pigg, velat hitta på saker så vi har pusslat, pysslat och lekt. Han har tagit en lång sovstund om dagarna så det har även funnits utrymme för lite egentid som jag har spenderat med mitt manus, städat lite hemma eller bara suttit och läst. Vädret har varit soligt och härligt så vi har varit ute på lite längre promenader med vagnen. Idag smygstartade vi lite med vårstädningen och började att städa ur några av lådorna i köket. Alltid skönt med nystädade lådor, sen är frågan hur länge den nya strukturen håller sig och när kaoset kommer tillbaka. Och det pyssla med det samtidigt som jag lyssnade på Fantastiska berättelser-podden var rätt rogivande.

Böckerna är packade!

Idag passade jag även att packa böckerna som jag ska ha med mig till Jönköping i helgen. På söndag kl. 12 ska jag stå på Akademibokhandeln på Asecs och signera. Nervöst och roligt. Förhoppningsvis kommer det komma någon som vill prata lite med mig och kanske till och med köpa en bok. Hur som helst ska bli kul att vara på hemmaplan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det dags att väcka lilleman inför att vi ska gå och hämta Melissa!

8 thoughts on “Vabbdag nummer …

Add yours

 1. Minns att vabbdagarna följde varandra på löpande band när barnen var små. Du kommer säkert inte tro mig men du kommer sakna dem när barnen blir större.

  Kul att du börjat köra på liknande utseende / mall som jag på bloggen

  1. Jag kan tänka mig att man saknar dem sen, och jag försöker uppskatta dem nu också. Ofta är de väldig mysiga men till slut klättrar man lite på väggarna.

 2. Ja fy för sjukdagar.. Men jag inspireras av dina inlägg varje gång jag läser. Du får gjort så mycket känns det som. Kanske jag skulle riva till med lådorna i köket imorgon också? 🙂 hoppas ni får vara friska lääääänge nu!

  1. Vad roligt att höra att jag bidrar med lite inspiration! Våra lådor hade gått alldeles för länge utan lite omtanke 😅
   Tack, håller tummarna för det ☺️

 3. Det känns som om sjukdomarna går runt runt i alla familjer nu. Tror att vi varit lite “skyddade” under pandemin och inte härdats mot alla förkylningar så nu slår det hårdare.
  Tycker att det är intressant att när man städar skafferiet så finns det alltid saker så gått ut, för länge sedan, trots att jag tycker att man städar ganska regelbundet i de där skåpel/lådorna!

 4. Hoppas att kvoten för vabb är fylld nu en tid framöver. Man blir smått galen av det. Vi var mer eller mindre sjuka i ett från december till februari. Som tur bara lättare förkylningar så det var ok med dagis

 5. Inte lätt när det vart vabb så länge. Hoppas verkligen att barnen och nu får vara friska nu. Krya 🥰

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: