Tåginvigning och inskickad novell

En ny vecka är igång och det med stormsteg. Måndagar är den dagen jag brukar jobba som längst och så var det även idag men det har fungerat bra. Helgens energiboost sitter fortfarande i men samtidigt är det skönt att vara hemma idag och kunna krama och pussa på familjen. Idag medan vi lagade kvällsmat var det dags att inviga den nya tågbanan som barnen fick i födelsedagspresent. Populärt hos både stora och slå och både jag och Joakim överraskades när det visade sig att tåget gick att styra med en app! Givetvis går det att köra på det gamla hederliga sättet också och det är så barnen kommer få höra det.

Tåglek på köksgolvet

Under skrivhelgen arbetade jag på en novell och ikväll så lyssnade jag igenom den, gjorde den sista finslipningen och skickade in den. Som vanligt går pulsen upp rejält när man ska trycka på skicka-knappen och nu är det den där enerverande väntan! Ska försöka att undvika att få hjärtklappning varje gång det plingar till i mejlkorgen och inse att det faktiskt kan dröja ett tag innan jag får ett svar.

Novellskrivande under skrivhelgen

Nu blir det att bara ta det lugnt i soffan då mitt huvud är helt slut. Men det har varit en bra start på veckan, vi är alla friska, bara det är nästan värt att fira.

Hur har eran start på veckan varit?

6 thoughts on “Tåginvigning och inskickad novell

Add yours

  1. Ååå, tågbanor är kul, men man ska köra på riktigt ju! Jag är ingen app-människa, har så få jag kan faktiskt.

  2. Hur mycket kan du producera på så kort tid? 🙂 Är så impad av det 🙂 En tågbana är alltid uppskattad både av stor och liten.

    1. Det har blivit mycket producerat på sista tiden, har varit inne i ett riktigt flow men ska faktiskt ha en liten skrivpaus nu och ladda upp batterierna igen tänker jag 😊

  3. Fick en liknande tågbana från Lego att testa. Efter en månad har barnen här lyckats ha sönder loket, var batteridrivet. Så nu är det inte lika roligt mera.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: