Påskpynt, sol och utskrift

Även den här dagen bjöd på strålande sol! Eftersom det var en person som skulle komma vid 10 för att hämta lite plast till en 3D-skrivare så började vi dagen med pussel inomhus. Givetvis blev det färgglatt påskpyssel. Barnen fick måla på lite pappersrullar och även sätta fjädrar om de ville. Jag passade på att dekorera årets påskris.

När plasten var hämtad och påskpyntandet klart så var det bara att dra på sig ytterkläderna och ge sig av till lekparken. Det gungades och åkte rutschkana. Vi njöt av solen både vuxna och små kan jag säga! Helt underbart väder!

Efter lunch blev det en del administrativa saker gjorda med bland annat planering för april och nästa vecka. Barnen var med Joakim ute i garaget och idag blev den första utskriften med Joakims egenbyggda 3D-skrivare klar. En stor paw patrol-bricka. Två nöjda barn var det allt!

Hoppas ni har haft en bra helg! 💕

8 thoughts on “Påskpynt, sol och utskrift

Add yours

  1. Lät som en trevlig dag..kul m ed en 3d skrivare också. Vi har också varit i lekparken en hel del den här helgen då det varit fint väder..

  2. Så mysigt att få påskpynta. Många år sen sist, men vi gjorde lite påskkort som vi skickade sist sessan var hemma hos oss. Så roligt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: