En bra start på april

Första april och vilket underbart väder denna månad börjar med. Visserligen hade jag gärna haft vår men när det kom närmare en decimeter snö igår var det inte ens att tänka på. Däremot var det ett par minusgrader och strålande sol, och det var helt fantastiskt att vara ute. Efter frukost klädde vi oss ordentligt och gav oss upp i skogen bakom huset. Det lektes i snön, och det var riktigt roligt att skaka lite på träden så att pudersnön föll ner i ett fint regn. Vi hade även med lite fika som avnjöts på en sten i solen.

När vi var hemma från vår tur ute så blev det fullt drag i köket. Joakim började skala potatis och panera fisk medan jag bakade pitabröd inför kvällen. När vi ätit mat och alla bröd vad tillagade fick kycklingen till kvällens kycklingkebab åka in i ugnen. Så gott!

Då barnen var lite sega efter förmiddagen och att båda är småförkylda så var det inte så mycket aktivitet på dem. Däremot bockade jag av bokföringen för mars och Joakim har kunnat börjat skriva ut med sin egenbyggda 3D-skrivare. Nu ligger barnen och sover efter att vi har myst och tittat på Pippi Långstrump tillsammans.

En bra start på april idag ifall ni frågar mig!

Hur har ni haft det idag? Har det varit någon som försökt lura er?

6 thoughts on “En bra start på april

Add yours

  1. Ja det är fint med soliga dagar, snö och denna april startade bra för oss också, haft en toppenhärlig dag =D. Härligt nu hoppas vi att söndagen också bli bra

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: