Veckan, snö och kikärtsgryta

Veckan har löpt på med vardagsbestyren och det har varit några långa dagar på jobbet. Men jag har fått till två träningspass denna vecka och jag kan säga att träningsvärken har varit brutal! Så är det när man varit förkyld i typ två månader och inte kunnat träna men det är skönt att börja komma igång igen.

Tyvärr har det varit riktigt tråkigt väder med mycket snö som töar om vartannat så det blir omväxlande halt och kladdigt. Inget kul väder att vara ute i med andra ord, så igår körde vi en hinderbana inomhus som hela familjen sprang. Vi fick krypa, gå balansgång, hoppa upp och ner från stepbräda och stå på balansplatta. Kul för både stora och små.

Den här veckan har det varit flera nya maträtter på menyn och min favorit var kikärtsgrytan med curry. Den kanske inte ser så värst mycket ut för världen men god är den! Dessutom funkar den alldeles utmärkt i matlåda.

Idag blev det en extra kort fredag då förskolan ringde strax innan lunch om att Melissa var hängig. Eftersom det är fredag så samåkte jag och Joakim så båda fick åka hem och Joakim fortsatte att arbeta hemifrån medan jag och Melissa myste i soffan. Hon är lite febrig och trött men annars mår hon bra så nu hoppas vi att hon kryar på sig fort. Men det blev med andra ord en tidigare start på helgen och om en liten stund är det dags att hämta Wilhelm så vi kan ha fredagsmys hela familjen.

Hur har ni det denna fredag? Har ni också fått mycket snö?

6 thoughts on “Veckan, snö och kikärtsgryta

Add yours

  1. Kul med hinderbana hemma. Det borde vi köra på oftare här hemma. Vad hade du för recept till kikärtsgrytan. Skulle behöva lite inspiration.

  2. Hur förkyld har du varit? För lite måste man ju kunna röra på sej och träna trots förskylning tänker jag. Kanske inte att man anstränger sej men att man tar det försiktig 🤧

  3. Den däe kikärtgrytan låter som något för mig som älskar kikärtor. Du får gärna dela med dig av receptet 🙂 Hoppas att Melissa snart mår bättre

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: