Vårkänsla trots snö och min novell kom med

Jisses vad kallt det var idag på morgonen! Här hemma var det – 9,5 grader när jag gick morgonrundan med hunden. Brr … hoppas verkligen att det här är sista omgången med snö för denna gång. Är redo för vår, sol och värme nu. Har redan kommit in i vårfeeling, med andra ord är energinivån hög och jag vill dra igång och göra massor av saker. Får ni också lite extra motivation att ta tag i saker när det blir vår?

Min novell kommer vara i antologin ”Skimra nu”

I slutet av sommaren skickade jag in min novell ”Älskade perenn” till Skimra förlags novelltävling och för ett par veckor sedan fick jag det glädjande beskedet att min novell är en av vinnarna! Antologin är en feelgood och kommer bestå av 13 noveller som tar med en från livets början till slut och berör livets utmaningar och skimrande pärlor.

I ”Älskade perenn” kommer du få möta Britta som inte är redo att släppa sin bortgångne make.

Jag kommer att beställa hem några exemplar som jag kan sälja till de som är intresserade, och undrar om någon redan nu vet att de vill köpa ett ex så jag vet hur många jag ska beställa.

11 thoughts on “Vårkänsla trots snö och min novell kom med

Add yours

  1. Grattis till din novell. Känns som att du har bra flyt nu med ditt skrivande. Ja våren skulle gärna få komma nu. Vi har minus 8 idag och…..snö

  2. Men så roligt för dig. allt bara flyter på då det kommer till skrivandet. Ja nu får allt vintern släppa taget om oss. Vill ha sommar och sol.

  3. Oh vad roligt att du kom med, stort grattis. Du är en bra skrivare och det ska lyftas! Jag önskar jag var en läsare, tyvärr inte.Ja man fick lite vårkänslor där ett tag, idag skiner solen och då får man lite hopp igen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: