Veckans fem positiva #12

Som vanligt rusar veckan med en väldigt fart och återigen är det söndag vilket innebär att det dags att se tillbaka på några av de positiva sakerna under veckan.

Familjen har varit frisk
Ända sedan januari har det varit vabb eller att man själv har varit dålig varje vecka. Sjukdomarna har avlöst varandra men nu verkar det äntligen som vi har kommit ut på andra sidan. Hela veckan har vi varit friska!

Avslutning på gymnastiken
De senaste 10 veckorna har Melissa haft barngymnastik på onsdagar och denna onsdag var det sista tillfället. Det var många barn som var där och de har superkul när de sprang runt och körde hinderbanan. Dessutom blev de riktigt glada för medaljerna de fick.

Deklarationen är klar
Det är alltid skönt att kunna bocka av den från att göra listan. I fredagskväll satt jag och Joakim med varsin dator, dricka och salta pinnar och fixade med det. Jag blev klar med min men Joakim behöver lite hjälp från av ekonomerna i familjen innan han är helt klar.

Earth hour med mys
Igår var det Earth hour och givetvis släckte vi ner hela huset. Vi tände ljus och en brasa, hade poppat popcorn och satte oss och spelade Skipbo. En riktig mysig kväll med massor av prat. Ärligt talat umgås man på det sättet, bortkopplad från all teknik, alldeles för sällan.

Ett illegitimt barn fick en superfin recension
Det betyder så mycket för mig att folk tar sig tid att skriva en recension om min bok, och jag kan ärligt säga att jag blev tårögd av den fina recensionen. Att folk läser min bok är fortfarande smått overkligt, och att de dessutom gillar den känns helt otroligt! Och jag är tacksam för alla som vill läsa den!

Vad har varit extra positivt för er denna vecka?

4 thoughts on “Veckans fem positiva #12

Add yours

  1. Så mysigt ni tillbringade Earth hour. Jag tycker om att umgås utan någon teknik inblandad. Här blev det en kvällspromenad när huset var släckt.

  2. Va skönt att ni varit friska. Det brukar ju va mkt sjukdomar för barn just nu vid denna års tiden och hoppas ni snart slipper vabba och istället vara friska.

  3. Oh vad roligt att du får rescensioner så kul. Samt opps det har jag totalt missat att det var eart our hehe, satt väl vi vär när andra hade släckt =D. Skönt att ni är friska och hela familjen mår bra

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: