Hinderbana, frukttallrik och Earth hour

Idag har det varit riktigt busväder. Så efter frukost byggde vi en hinderbana inomhus. Enkelt att göra och barnen tyckte det var jättekul att springa runt. Eller ja, Wilhelm tyckte det var roligast att hoppa från stepbrädan.

Under tiden de lekte passade jag på att plantera om lite tomatplantor och fylla på lite jord bland blommorna här hemma. Joakim fick städmani och gick loss på fogarna i ena badrummet så nu är det riktigt rent där inne! Det plockades och fixades här hemma medan barnen lekte på. Till slut började den kurra lite i allas magar och en frukttallrik åkte fram som mellanmål. Så gott att sitta och äta på tillsammans!

Vi lyckades tajma in ett uppehåll och kom ut på en promenad hela familjen. Eftermiddagen har gått åt till en massa småfix. Förskoleschemat fram till sommaren är lagt, Joakim och barnen har varit ute i garaget och jag har fixat med min författarhemsida.

Earth hour

Ikväll är det Earth hour mellan 20-21. Här hemma har vi laddat upp med en brasa, massor av värmeljus och sällskapsspel. Kommer ni också släcka lamporna och vara utan elektronik ikväll?

3 thoughts on “Hinderbana, frukttallrik och Earth hour

Add yours

  1. Skönt att kunna rasta barnen inne när det är dåligt väder. Hittade idag tuschpennor som man kan rita med på fönstret. Vips gick en halvtimme. (de var lätta att tvätta bort) . Låter som att ni haft en produktiv lördag. Missar alltid att det är earth hour.

  2. Earth hour missade jag totalt. Vi hade vänner hemma och åt god mat och drack goda drycker här Hinderbana är alltid så kul Mitt ena barn har börjat leka hinderbana typ som gladiatorerna fast hon aldrig sett det tidigare.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: