En recension som får mig tårögd

Jag insåg en sak tidigare idag. Att det här kanske kan bli första veckan på länge som ingen av oss här hemma är sjuk, med andra ord att vi arbetar en hel vecka. Det kanske inte är så konstigt att jag redan är så himla trött, vi har vabbat något varje vecka sedan i januari. Men vardagen tuffar på här hemma med alla dess bestyr.
Fick ett mejl från förlaget jag skickade in min novell till tidigare idag om att de ser fram emot att läsa den, så nu sitter jag om möjligt på ännu fler nålar. Kanske blir att stänga av internet under helgen för att inte få hjärtklappning varje gång jag får ett mejl.

En annan rolig notis som var rolig att få var den som plingade till på instagram igår om att jag blivit taggad i ett inlägg. En otrolig fin recension av min bok “Ett illegitimt barn” och jag kan erkänna att jag blev alldeles tårögd när jag läste den.

“Vanligtvis är jag en slalomläsare som hoppar mellan olika böcker – ljudböcker liksom fysiska böcker. Trots att jag har läst många bra böcker, var detta den första på flera år som fått mig att sträckläsa. Alltså verkligen sitta i flera timmar och bara glömma allt annat.
Boken handlar om Nora som lever i ett brutalt och dystopiskt samhälle. Världen som Elina Kangas har byggt är otroligt spännande att kliva in i, och berättelsen blev verkligen som en film inuti huvudet medan jag läste tack vare fantastisk miljöbeskrivning och grym gestaltning.”
– Annie Sjögren @o.c.sjogren

Bild lånad från Annie Sjögren

Nu går jag på moln över den här recensionen och att vi fortfarande håller oss friska, drar mig tillbaka till soffan med en bok och laddar upp inför fredagen!

15 thoughts on “En recension som får mig tårögd

Add yours

  1. Roligt och gratis, har faktiskt läst ca 1/3 del av den, dock insåg jag att jag måste ha lite mera lugn och ro för att läsa den så det lär dröja innan den är fördigläst, dock gillar jag det jag läst hitills. Alltid kul att följa sina böcker..

  2. Grattis till den jättefina recensionen! Jag kan verkligen förstå att du blev tårögd av att läsa den. Jag håller tummarna att ni får fortsätta vara friska, och att ni får en härlig helg!

  3. Gud vilken fin recension, woow jag blev alldeles häpen alltså 🙂 krya nu på er, själv ligger man också sjuk, mindre skoj när man hellre vill jobba och vistas ute i naturen. Kraaamis <3

  4. Men vad kul att få en så bra reccension. Hoppas att det kommer betydligt flera av den sorten. Gillar att det går så bra för dig, lite avundsjuk på ett positivt sett om du fattar var jag menar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: