Långfredag och vad vill du ha i ditt påskägg?

Denna långfredagen har varit riktigt lugn och skön här hemma. Det blev en långfrukost med rostade mackor och sedan gjorde vi en massa småfix här hemma. Barnen var med och vattnade blommor, vi ritade, lekte och läste. Innan lunch blev det en längre promenad. Tyvärr var inte solen framme men luften var riktig är skön! Det ska vara upp mot 10 plusgrader här under påsken så nu hoppas jag verkligen att snön ger med sig!

Hemma igen blev det panerad fisk och potatismos, en storfavorit här hemma! Båda barnen verkligen vräker i sig fisk, vilket är jättekul att se. Sedan har vi myst här hemma, packat och rensat saker.

Igår blev jag taggad i en rolig fråga på instagram. Vad vill du ha i ditt påskägg? Ingenting är för litet eller stort att önska. Mitt påskägg skulle innehålla vår, skratt och svar – det här med att vänta är inte min grej! Men det vore så roligt att höra vad fler skulle vilja ha i sina påskägg.

Så om du fick önska tre saker som ditt skulle innehålla, vilka skulle det vara?

3 thoughts on “Långfredag och vad vill du ha i ditt påskägg?

Add yours

  1. Inga krig eller svält, tänk vad mycket bättre världen skulle kunna bli om man kunde önska sig vad man ville i påskägget. Vilken rolig ide

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: