Fulltaliga och vårfix

Igår blev vi äntligen fulltaliga här hemma igen. Efter jobbet åkte jag till stationen och hämtade Joakim som kom med tåget. Så härligt att han är hemma igen och igår blev det familjemys för hela slanten.

Idag har det varit en fixardag här hemma. Joakim och Melissa har bytt däck på bilarna och tvättat dem. Jag och Wilhelm har planterat om tomatplantorna, vattnat och pulat här inne. Efter lunch blev det även en promenad till återvinningen, sedan fick sig utemöblerna och grillen sig en vårtvätt. Perfekt när det var dags för årets första grillning idag.

För ett litet tag sedan blev jag intervjuad kring mitt författarskap av Nina Hansson och om ni vill läsa den intervjun finns den här. Annars känns det äntligen som att den skrivsvackan jag varit i de senaste veckor äntligen börjat att släppa och även idag har jag nått dagens ordmål på det nya manuset.

Har ni haft en bra lördag?

4 thoughts on “Fulltaliga och vårfix

Add yours

  1. Då var ordningen återställd hemma:-) För visst är det tuffare att vara ensam med barnen. Vad bra att ni fått fixa hemma. Ska gå in och läsa intervjun 🙂

  2. Skönt att han va hemma igen, hade han vart borta länge? Kan tänka mig att barnen var glada att se han 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: