Gräsänka, tandläkare och melon

Dagarna flyter på här hemma och det går faktiskt oförskämt bra att vara ensam hemma med båda barnen. I tisdags lämnade jag av Joakim vid tåget på morgonen då han skulle till Piteå med jobbet, och imorgon eftermiddag kommer han äntligen hem igen. Och som sagt har det gått över förväntan med alla vardagsbestyr, båda barnen har varit inne i en besvärlig fas där de inte vill lyssna men de här dagarna har de varit som två små änglar. Visst att det tar längre tid att behöva göra allting själv och barnen har varit så glada över att få ringa till Joakim på facetime för att säga godnatt innan de ska sova!

Idag fick jag flexa hem tidigare från jobbet då jag skulle till tandläkaren. Besöket gick jättebra och det blev en härlig promenad i solen så nu har stegen redan landat på över 15 000 steg efter att ha hämtat barnen och varit ute på hundpromenad. Nu är det mysstund med varsin tallrik melon innan det är dags att börja med kvällsmaten.

Ikväll fortsätter jag med mitt nya manus och det känns som att spärren har släppt nu när jag kommit in lite mer i historien. Så nu hoppas jag på en härlig skrivstund sen när barnen har lagt sig.

4 thoughts on “Gräsänka, tandläkare och melon

Add yours

  1. Brukar vara lugnare barn när den ena föräldern är iväg på något, låter som ni haft det mysigt och perfekt med långpromenader också

  2. Skönt att det gick bra hos tandläkaren för man vet ju inte helt hur det ska gå eller vad man ska förvänta sig. Härligt med promenad och komma upp i massa steg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: