Veckans fem positiva #16

Redan söndag igen och det är dags att fundera på vad som har varit extra positivt den här veckan!

Vädret

Det har varit mycket sol denna vecka och igår var det sommarvärme här hos oss! Vi har varit ute så mycket som möjligt och grejat i trädgården och njutit av vädret. Helt underbart och både Joakim och jag fick lite semesterkänsla.

Glassfika i kojan

Igår byggdes det i kojan på tomten. Ett bord och en bänk byggdes och ett par solcellslampor kom upp. Detta invigdes med lite glass och saft i kojan. De nya tillskotten i kojan har varit väldigt uppskattade hos barnen som gärna hänger där uppe nu och leker.

Manuset flyter på

Det nya manuset har gått långsamt framåt ett tag, delvis pga. det tunga ämnet men också för att hjärnan har varit trött efter den intensiva starten på året. Men flyter orden på och prestationsångesten som jag ofta har i början av ett manus har släppt.

Fin respons på min bok

Jag har fortfarande inte riktigt greppat att det finns dem som läser min bok. Och senaste idag fick jag så fin respons på den. Det värmer verkligen i hjärtat och jag blir så otroligt glad när någon tar sig tid att skriva till mig att de läst min bok och att de tycker om den.

Smakboxen

Igår fick vi hem smakboxen och det är alltid lika kul att packa upp och se vad som finns i. Det fanns mycket som kommer komma till användning här hemma och några saker som ska bli spännande att testa.

Vad har varit extra positivt för er i veckan?

8 thoughts on “Veckans fem positiva #16

Add yours

  1. Tänk vad vädret påverkar oss, och visst lever vi upp lite då vädret blir bättre. Glassfika är ju aldrig fel. Min svaghet. Ja ditt skrivande verkar ju helt klart flyta på precis som det ska .

      1. Så trevligt med kojan, kan tänka mig många kreativa lekar kommer göras där. Skönt att spärren släppt för manuset nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: