Frågestund: Mina drömmar

Vid min frågestund frågade Kamilla mig om mina drömmar och var jag ser mig själv om 10 år. Det här med drömmar och framtidsplaner går att göra hur stort och djupt som helst men jag ska försöka hålla mig ganska kortfattad. Jag är en person med mycket drömmar och mål, och jag har ett behov av att känna att jag tar mig vidare. Att trampa i samma gamla hjulspår är inte min grej och drömmarna och målen byts ut allteftersom och skiftar i karaktär beroende på livet.

Vad jag drömmer om just nu:

 • Att kunna ge mina barn en bra och trygg uppväxt och att få se dem växa upp till starka och lyckliga individer
 • Att kunna jobba med mitt skrivande. Att jag kommer kunna gå ner i arbetstid eller kanske rent utav kunna jobba heltid med att skriva. Det finns även en dröm om att jobba deltid på ett förlag och hjälpa andra med deras böcker och texter – visserligen är det en bra bit dit men nu är det fritt att drömma.
 • Att njuta och ta vara på alla de små ögonblicken i livet och bli av med stressen som just nu cirkulerar i kroppen
 • Att jag och Joakim får många lyckliga år tillsammans
 • Att hitta tillbaka till min kondition och styrka som har tagit stryk efter alla dess förkylningar som avlöst varandra, och att min kropp ska kännas som mig egen igen och må bra
 • Spendera mer tid med familj och vänner

Så vad ser jag mig själv om 10 år:

Då är båda barnen nästan tonåringar, vilket känns helt overkligt. De mår bra och har hittat intressen som de tycker om. Kanske bor vi kvar där vi gör nu eller så har vi flyttat ner till Jönköping för att vara närmare vänner och familj. Jag jobbar minst 50% med mitt skrivande och har gett ut ett flertal böcker och noveller, tillräckligt många för att fylla en hylla hemma. Jag har fått till en sund rutin kring träning, familj och skrivande. Familjen har rest utomlands tillsammans och jag och Joakim har varit på den där bröllopsresan som ännu inte blivit av.

Vad drömmer ni om just nu?

4 thoughts on “Frågestund: Mina drömmar

Add yours

 1. Det är bra att ha drömmar… Om 10 år är jag nästan pensionär och drömmer om en lägenhet i värmen, där barn och barnbarn kan komma och hälsa på.

 2. Drömmar är sköna att ha. Jag drömmer om att resa mycket med både min Sambo och och med vänner.
  Att få vara frisk, gå ner 15 kg och inte ha en plöfsig mage.
  Jag drömmer om att allt ska gå bra för henne i livet.
  Kram Kajsa

 3. Åh vad roligt att läsa och tack för länken. Kan lova dig att säkerligen de flesta av dina drömmar kommer slå in. Du kommer slå igenom stort med ditt författarskap och jag är som du vill framåt och att det ska hända nya spännande saker

 4. hoppas verkligen dina drömmar om att kunna leva som författare slår in. du är ju redan en bit på vägen så känns ju inte som en helt orealistisk dröm

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: