En vabbvecka

Den här veckan har mest bestått av vabb för min del. I måndags morgon var Wilhelm febrig så det blev att stanna hemma och förutom en arbetsdag i tisdags så har jag vabbat hela veckan. Vi har myst i soffan, gått på långpromenader när vädret har tillåtit. I onsdags tvättade jag fönsterna på insidan, fick lite fart då Joakim och Wilhelm städade huset när de var hemma i tisdags. Men nu är huset lite mer i ordning för våren. Det har blivit en del skrivet. Jag har passat på att sitta en stund på morgonen innan Wilhelm vaknat och de andra har åkt till jobb och förskola. Det gäller ändå att ta vara på tillfällena.
Igår blev det ett träningspass också så du svider det ordentligt i musklerna kan jag säga. Tanken var att Wilhelm skulle ha gått till förskolan idag då han var pigg hela dagen igår men på morgonen var febern tillbaka. Den har gett med sig under dagen som tur är och han har varit pigg och glad hela eftermiddagen.
Imorgon är vi alla lediga här hemma, eller ja, Joakim jobbar halvdag hemifrån. Det står bland annat utvecklingssamtal med förskolan på schemat och på kvällen ska jag och Joakim gå ut och äta för imorgon är det vår bröllopsdag. 5 år som gifta! Vart tar tiden vägen egentligen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: