Bokbytarskåp och cykeln har kommit ut

Dagen har löpt på ett behagligt tempo och mycket har vi hunnit med. Jag har planterat om odlingen här inne och Joakim och barnen har fixat ute i garaget. Det har byggts koja, promenerats och jag har haft ett långt och härligt samtal med en författarkollega. Efter lunchpromenaden var det dags att ge sig iväg till årets öppning av bokbytarskåpet i Fiestad som ligger en liten bit bort från där vi bor. Så roligt med sådana ställen tycker jag! Det blev fika, prat och ett exemplar av Ett illegitimt barn fick ta plats i skåpet.

När jag var tillbaka blev det en premiärtur ute med cykeln för Wilhelm. De har inte sopat gatorna här än men nu ville vi inte vänta längre. Och cyklingen gick förvånansvärt bra! Det kommer inte dröja länge tills vi får springa för att hinna med Wilhelm. Melissa klarar nästan att cykla hela rundan själv, så roligt att se!

Det blir inget Valborgsfirande för vår del, däremot kan det nog bli lite glass mot kvällen.

Firar ni Valborg idag?

3 thoughts on “Bokbytarskåp och cykeln har kommit ut

Add yours

  1. Vilken mysig dag ni fick idag. Jobbade, men fixade ett mysigt valborgsfirande trots allt. Vi grillade, kollade film och bara hängde.

  2. Det blev inget valborg firande för mig heller, blev en lugn kväll som avslutades med att se en film. Så mysigt det låter med bokbytarskåpet 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: