Äppelpaj, löpning och skrivstreak

Den har dagen har bjudit på riktigt ruggigt väder så vi har mestadels varit inomhus. Det har spelats spel, pusslat och på förmiddagen hjältes hela familjen åt att baka äppelpaj och till kvällen testade vi att göra quesadillas. Riktigt gott och smidig användning av tortillabröd som blivit över.

När det blev uppehåll på eftermiddagen tog vi tillfället i akt och gav oss ut på en löprunda. Det var månader sedan sist och det kändes i konditionen kan jag säga. Men nu är vi igång igen och nu gäller det att få till en rutin för att hålla löpningen upp och bygga upp konditionen igen.

I och med att det är första maj drar även årets skrivstreak igång. Skrivstreaken är till för att skapa en skrivrutin med målet att skriva en mening om dagen. Vissa dagar kommer man skriva mer och andra kommer det vara svårt att få ut den där enstaka meningen men huvudsaken är att man skriver. Och det är en så härlig och peppande gemenskap. Jag har skrivit dagens mening och skrivpasset resulterade i betydligt fler ord än så.

Nu blir det en lugn kväll med lite läsning och kanske lite mer redigering för att ladda upp inför att gå tillbaka till jobbet imorgon.

Har ni haft en bra långhelg?

4 thoughts on “Äppelpaj, löpning och skrivstreak

Add yours

  1. Man får pyssla inomhus då vädret är lite ruggigt. Hoppas verkligen på sommarvärme nu då jag tror vi alla behöver det.

  2. Helgen har varit bra även om vädret har varit extremt växlande. Så mysigt att baka äppelpaj tillsammans. Bra att ni har kommit igång med löpningen igen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: