Frisk luft och hörseltest

Nu är verkligen huvudet helt slut! De senaste dagarna har bloggen prioriterats bort för att lägga mer tid på redigeringen om kvällarna. Målet är att bli klar med den under maj och då gäller det att ligga i.

Det har varit ett par härliga dagar. Även om det är kyligt i skuggan och vinden har solen återvänt och efter att jag hämtat barnen på förskolan har vi varit ute i trädgården. Helt underbart att ha den lyxen. Häromdagen var grannpojken inne i trädgården och lekte med Melissa och idag fick barnen ha lite vatten i varsin burk ute på altanen för att tvätta sina leksaker i. Riktigt uppskattat kan jag säga. Även mina plantor fick kika ut och få lite friskluft idag för att vänja sig vid utelivet.

Igår var Joakim med Melissa på BVC på 4-års kontroll. Det gick finfint förutom hörseltestet som vi kommer få göra om då Melissa nyligen varit snuvig och tydligen har fått lock för öronen i samband med detta. Vi har tyckt att hon har varit lite disträ och inte svarat ibland när vi pratar med henne men tänkt att det mest varit för att hon är inne i sin egen värld men det kan mycket väl ha varit pga locket. Så nu ska det åtgärdas och så får vi en ny tid framför för ett hörseltest.

Imorgon är det fredag och jag längtar något otroligt efter helgen och vara ledig!

2 thoughts on “Frisk luft och hörseltest

Add yours

  1. Tänk vad vi uppskattar att kunna vara ute mer. Så väderberoende. Bra att dom kollar upp det en extra gång. Är ju en enkel sak att lösa tänker jag

  2. Dessa hörseltest. Hemma hävdar jag att mina är totalt döva men får full poäng på alla test 😉 Ja visst är det skönt att kunna vara ute nu efter förskola och arbete.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: