Traktorer och pizzaugn

Idag klev jag upp lite tidigare än resten av familjen för att hinna med att redigera lite innan dagen satte gång. Två kapitel senare var det dags att ta tag i dagen. Vid 11-tiden dök Joakims föräldrar upp och det blev lite fika innan vi gick till veteranträffen som anordnades i samhället. Populärast att titta på var helt klart traktorerna. Och när vi kom hem igen blev båda barnen stormförtjusta i barntraktorn som farmor och farfar hade med sig till dem.

Då det skulle vara bra väder idag hade vi bestämt att det var dags att inviga vår nya pizzaugn. Och vilket resultat det blev! Så himla gott! Dessutom var det väldigt smidigt så den kommer definitivt att användas fler gånger.

En härligt lördag med andra ord!

Hur har er lördag varit?

4 thoughts on “Traktorer och pizzaugn

Add yours

 1. Låter som en bra lördag ,Här fixades ärenden, städades och sedan passade vi på att ta en fika i skogen.. en lagom lördag

 2. Åh vad gott med egengjord pizza på det sättet 🙂 Härlig dag ni fick och kan tänka mig att traktorn var uppskattad. Speciellt efter den dagen.

 3. En av mina killar hade älskat det veteranrallyt när han var liten. En riktig bilkille redan då. Toppen present med egen traktor till lilla sonen.

  Pizzaugnen skulle jag också gärna haft en.

  Ha en bra söndag i solen

 4. Traktorer är bäst! Oj vad vi har tittat på traktorer när grabbarna var små.
  Härligt få en egen traktor att köra runt med.
  Låter så gott med hemmagjord pizza i pizzaugn!
  Min lördag var allt annat än bra så det behöver vi inte prata om. Haha
  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: