Värme, måla hus och tomater

Nu känns det äntligen som vårvärmen, eller nästintill sommarvärmen, har kommit hit och nu har även ett av årets husprojekt dragit igång. Måla huset.

Vi bestämde oss för att blanda färgen själv i år och vi är så nöjda med hur den blir. I söndags gav vi oss på första väggen och hittills har 2,5 vägg blivit målade på huset! Det blir att måla en stund på kvällarna när barnen har lagt sig och i helgen tar vi tag i den värsta sidan med altanen. Men så fint huset blir med den nya färgen. Och det luktar båtvarv så fort man går förbi huset!

Plantorna har planterats om och de stormtrivs och även de första tomaterna har kikat fram.

Idag hade barnen Bamseloppet på förskolan och de är så stolta över sina medaljer. Härligt att de fick bra väder och slapp regn! Nu är det bad som gäller innan jag börjar förbereda kvällsmaten då jag är ensam med barnen ikväll. Denna kväll blir det ingen målning utan jag ska spendera lite tid med mitt manus.

3 thoughts on “Värme, måla hus och tomater

Add yours

  1. Härligt väder har det blivit så skönt att vara ute i sol och värme. .Har också ställt ut tomatplantorna fast på balkongen.. Får hoppas på en bra skörd i år

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: